• İngilizce 8 – Test 9



Bu Testteki Sorular (AÖL) 2016 – 3. Dönem Sınavından Alınmıştır

Soru 1
He – - – - to South America this time tomorrow.

A) will be flying
B) had flown
C) flew
D) fly

Soru 2
By 2018, I – - – - graduated from the university.

A) am
B) had
C) was
D) will have

Soru 3
Don’t wait for me – - – - I am late.

A) by
B) if
C) so
D) and

Soru 4
If you – - – - water, it evaporates.

A) study
B) wash
C) boil
D) eat

Soru 5
If you – - – - home early, I will make you a cake.

A) will come
B) comes
C) came
D) come

Soru 6
If I were young, I – - – - all around the world.

A) would travel
B) can travel
C) will travel
D) travel

Soru 7
She could drive to work if she – - – - a driving license.

A) has
B) had
C) have
D) will have

Soru 8
If we – - – - the news, we would have heard about it.

A) had watched
B) will watch
C) watched
D) watch

Soru 9
I will be in Uşak this time – - – - .

A) last week
B) yesterday
C) next week
D) two days ago

Soru 10
She is very active – - – - she is young.

A) while
B) because
C) as soon as
D) by the time

Soru 11
I went shopping – - – - buy a present for her yesterday.

A) until
B) as soon as
C) in order to
D) by the time

Soru 12
- – - – I see him, I feel happy.

A) So
B) But
C) And
D) Whenever

Soru 13
I will run – - – - I can.

A) fast
B) faster
C) as fast as
D) the fastest

Soru 14
Don’t move! Stay – - – - you are. I will bring help.

A) where
B) when
C) while
D) who

Soru 15
You will be successful – - – - you study regularly.

A) in order to
B) as long as
C) wherever
D) before

Soru 16
- – - – I go to İstanbul, I will visit Sultan Ahmet Mosque.

A) Before
B) Where
C) Until
D) If

Soru 17
Tea is – - – - in Rize.

A) grown
B) eaten
C) gone
D) slept

Soru 18
The Pyramids were built – - – - the ancient Egyptians.

A) to
B) on
C) by
D) from

Soru 19
The car was – - – - last Saturday night.

A) steals
B) steal
C) stole
D) stolen

Soru 20
My last book hasn’t been – - – - yet.

A) published
B) washed
C) driven
D) eaten

1. A 2. D 3. B 4. C 5. D 6. A 7. B 8. A 9. C 10. B 11. C 12. D 13. C 14. A 15. B 16. D 17. A 18. C 19. D 20. A