• İngilizce 7 – Test 4



Soru 1
Yunus has bought a new mobile phone. He is very pleased ………… it.

A) from
B) at
C) for
D) with

Soru 2
My new car is very different ……….. my old car.

A) on
B) for
C) from
D) with

Soru 3
Rize is famous ………. its tea.

A) of
B) for
C) in
D) at

Soru 4
When I was young, I was afraid ………. dogs.

A) in
B) for
C) with
D) of

Soru 5
I haven’t tasted Italian food ……….. .

A) yet
B) ever
C) never
D) already

Soru 6
When my friends came to help me, I had ………… finished all work.

A) ever
B) yet
C) already
D) never

Soru 7
Aylin studied her lesson ………… she had washed the dishes.

A) before
B) after
C) while
D) when

Soru 8
Murat had finished his project ………… he went out.

A) before
B) after
C) while
D) as soon as

Soru 9
We need to learn English ………… have a good job.

A) nor
B) because
C) for
D) in order to

Soru 10
I couldn’t see Deniz anywhere. Where ………… she ………..?

A) has/being
B) have/been
C) has/been
D) have/being

Soru 11
In distance education, you don’t need to ………… the classes.

A) attend
B) send
C) establish
D) deliver

Soru 12
When I arrived at school, the lesson ………… .

A) could start
B) will start
C) has started
D) had started

Soru 13
The students ………… loudly in the classroom when the teacher came in.

A) have been speaking
B) had been speaking
C) will be speaking
D) are speaking

Soru 14
When it finally stopped, it ………… for more than two hours.

A) is raining
B) will be raining
C) had been raining
D) have been raining

Soru 15
When we found him, he was very exhausted because he ………… for a long time.

A) has been cleaning
B) had been walking
C) will be answering
D) is going to work

Soru 16
Mesut : “Do you like icecream?Mesut asked me ………… I liked icecream.

A) what
B) when
C) unless
D) if

Soru 17
Teacher : “Clean the board.”The teacher ………… me to clean the board.

A) asked
B) said
C) told
D) spoke

Soru 18
Metin : “Where were you yesterday?”Metin asked me where I ………… the day before.

A) will be
B) have been
C) am
D) had been

Soru 19
Zeynep : “I will come to the party tomorrow.”Zeynep said that she would come to the party ………… .

A) the previous day
B) the next day
C) that day
D) to day

Soru 20
A: Mummy, can I go out now? I ………… my homework.
B: Yes, sure darling.

A) have finished
B) had finished
C) can finish
D) will finish

1.D 2.C 3.B 4.D 5.A 6.C 7.B 8.A 9.D 10.C 11.A 12.D 13.B 14.C 15.B 16.D 17.C 18.D 19.B 20.A