• İngilizce 4 – Test 4



Soru 1
The shopping centre opens ………… 10:00 am ………… the mornings.

A) at / at
B) in / at
C) at / in
D) in / in

Soru 2
Deniz will give me my book back ………… week.

A) previous
B) last
C) the
D) next

Soru 3
Tuna and Derya met to study for English exam ………… Friday.

A) up
B) on
C) in
D) at

Soru 4
The word “old” has ………… meanings in the dictionary.

A) similar
B) popular
C) favourite
D) different

Soru 5
If you go to Ankara, you should visit the Museum of Anatolian Civilizations. There are lots of ………… objects in this museum.

A) central
B) capital
C) historical
D) middle

Soru 6
Yesterday, we went on a picnic by the lake. It was enjoyable. We had a ………… time.

A) great
B) many
C) much
D) less

Soru 7
Football is ………… than basketball in Brazil.

A) popular
B) more popular
C) the more popular
D) the most popular

Soru 8
Ali is the captain of the school football team. He plays very well and he has 29 scores in this season. He is ………… player in our team.

A) the better
B) best
C) better
D) the best

Soru 9
The last Maths exam was ………… than this one.

A) difficult
B) more difficult
C) much difficult
D) many difficult

Soru 10
Rabbits are ………… than turtles while turtles live ………… than rabbits.

A) faster / longer
B) longer / faster
C) faster / slower
D) longer / slower

Soru 11
My car is ………… than Ahmet’s car but his car is ………… than mine.

A) safe / comfortable
B) safe / more comfortable
C) safer / more comfortable
D) the safest / more comfortable

Soru 12
After dinner, I and my wife ………… along the beach. The sky was full of stars. It was very romantic.

A) walks
B) walk
C) walked
D) walking

Soru 13
Last week, I was in Italy for 3 days. I ………… some souvenirs for you.

A) buying
B) buy
C) to buy
D) bought

Soru 14
Every year, we ………… to İzmir for our summer holiday but this year we ………… to Antalya instead.

A) go / will go
B) goes / went
C) went / go
D) will go / goes

Soru 15
People ………… fasten their relationship in Feasts in the past but nowadays some people ………… the Feasts as holiday.

A) use to / saw
B) used to / see
C) used to / saw
D) use to / to see

Soru 16
A: When were you born?
B: I was born ………… 13rd of August ………… 1982

A) in / on
B) on / on
C) on / in
D) in / in

Soru 17
A: Where ………… you ………… camp last year?
B: In Uludağ.

A) do / make
B) did / make
C) are / making
D) have / made

Soru 18
A: …………
B: I was hungry so I ate three sandwiches for lunch.

A) How much money did you pay for a sandwich?
B) Did you eat a sandwich for breakfast?
C) Do you prefer sandwich or pizza?
D) How many sandwiches did you eat?

Soru 19
Soru İptal

A)
B)
C)
D)

Soru 20
Aşağıda verilen cümle seçeneklerden hangisi ile tamamlanamaz?
If you want to keep fit and healthy, …………

A) you should eat much more.
B) you should drink much water.
C) you should do more exercises.
D) you should stay away from sugar and fat.

,

1.C 2.D 3.B 4.D 5.C 6.A 7.B 8.D 9.B 10.A 11.C 12.C 13.D 14.A 15.B 16.C 17.B 18.D 19.B 20.A