• İngilizce 1 – Test 4



Soru 1
………… has her breakfast at 8:30 in the mornings.

A) I
B) She
C) We
D) They

Soru 2
I and my brother Ali have got sports cars. My car is black, ………… car is red.

A) my
B) her
C) his
D) he

Soru 3
Mehmet is a hardworking student. He ………… gets high marks.

A) seldom
B) never
C) rarely
D) always

Soru 4
Some people ………… eat meat. They are vegetarian.

A) never
B) always
C) often
D) usually

Soru 5
I am very hot now. Could you ………… the window, please?

A) get
B) take
C) open
D) come

Soru 6
The plane ………… in İstanbul at 8:00 yesterday morning.

A) played
B) landed
C) stopped
D) watched

Soru 7
We ………… this film two years ago.

A) cut
B) listened
C) broke
D) watched

Soru 8
I usually ………… to work by bus, but today I ………… to work.

A) goes / walks
B) go / am walking
C) goes / am walking
D) going / am walking

Soru 9
MARKET POST OFFICE The bank is ………… the post office and the supermarket.

A) between
B) in front of
C) opposite
D) under

Soru 10
Ahmet has been studying Maths since the beginning of this week. I think …………

A) he will fail his exams.
B) he will get high marks.
C) he doesn’t like studying.
D) he isn’t a hardworking student.

Soru 11
I am very thirsty so …………

A) she will help you.
B) I am listening to music.
C) I’ll get some cold drinks.
D) they are playing volleyball.

Soru 12
A : Who is …………?
B : ………… is Murat, my new classmate.

A) he / I
B) she / He
C) he / She
D) he / He

Soru 13
Student : How ………… questions are there in the examination?
Teacher : There are twenty questions.

A) some
B) much
C) many
D) any 16

Soru 14
A : How ………… water is there in the glass?
B : Some.

A) any
B) many
C) much
D) some

Soru 15
A : Excuse me, where is the post office?
B : ………… straight and ………… right. It is opposite the bank.

A) Go / take
B) Take / come
C) Turn / turn
D) Go / turn

Soru 16
A : Do you like icecream?
B : Of course, I ………… .
A : And your sister?
B : No, she ………… .

A) don’t / does
B) do / doesn’t
C) doesn’t / don’t
D) does / doesn’t

Soru 17
Teacher : ………… is Anıtkabir, Ali?
Ali : It is in Ankara.

A) Where
B) When
C) How
D) What

Soru 18
A : How often do you have a shower?
B : …………

A) Tomorrow.
B) Yesterday.
C) Next week.
D) Once a day.

Soru 19
A: May I use your English dictionary?
B: …………

A) Yes, sure.
B) Good idea!
C) Congratulations!
D) Sorry, it is closed.

Soru 20
A: I have a bad toothache.
B: …………

A) You must study.
B) You must go to work.
C) You should go to the dentist.
D) You should drink cold water.

1.B 2.C 3.D 4.A 5.C 6.B 7.D 8.B 9.A 10.B 11.C 12.D 13.C 14.C 15.D 16.B 17.A 18.D 19.A 20.C